Referanser

Ta gjerne kontakt. Henvendelser besvares raskt

-Helt uten filter

Det unike med Ronny er den ekstreme livserfaringen fra den ene ytterkanten til den andre. Det at han er villig til å dele lærdommene med deg helt uten filter. Et foredrag med Ronny vil garantert gi deg et nytt innblikk i livets fasetter, og verktøy til å håndtere ditt eget liv bedre.

Cato Zachrisen


-Inspirerende

Ronny Rene Raveen har gitt et uvurderlig bidrag til vår Septemberkonferansen. Hans foredrag "Hvem er jeg-politimannen som ble kriminell?" ga økt forståelse for sammenhengen mellom traumer og rus. Han er en engasjert, inspirerende, kunnskapsrik og svært åpen foredragsholder. Hans formidling berører og utfordrer.

Gudrun Austad

RVTS Vest

-Ærlighet og åpenthet

Jeg har hatt gleden av å leie Ronny Rene til foredrag i flere sammenhenger: For ansatte og innsatte i Bastøy fengsel, til sentral fagsamling for narkotikansvarlige i kriminalomsorgen, til fagdag for medlemmer i Norsk Narkotikaforebyggende forening og restaurantbransjen i Tønsberg, og nå sist til åpent folkemøte om rus i Horten i regi av Norsk Narkotikaforebyggende forening. Ronny har en unik historie å fortelle, bygd på ærlighet og åpenhet, og som passer for alle samfunnslag og grupper. Den klassiske historien om å falle og å reise seg igjen, men også mer enn det: Hva livet kan gi av muligheter, dersom man velger det. Ronny Rene har en svært god fortellerevne. Politimannen som ble ble rusavhengig og kriminell, men reiste seg og tok en Master i Helsevitenskap, er en dedikert og svært dyktig foredragsholder som jeg kan anbefale på det varmeste.

Aksel Bjune

Norsk Narkotikaforebyggende virksomhet Vestfold, og mangeårig Fagansvarlig mellomleder narkotikaforebyggende virksomhet i Kriminalomsorgen.

-Ansatte satt musestille

I forbindelse med AKAN uker i Kongsberg Maritime, var vi så heldige å få et fysisk foredrag med Ronny Rene Raveen. Hvordan kunne det gå så galt med en kunnskapsrik og fremgangsrik politimann? Vi fikk gjennom denne timen et innblikk i en verden som kan være vanskelig å fatte. Ronny tar oss med på en reise i en spennende verden som politimann, utenlandstjeneste i Libanon og Kosovo, og til gatene i Bergen som sprøytenarkoman. Auditoriet var stappfullt, og engasjerte ansatte satt musestille. Man kunne ha hørt den berømte knappenålen falle. Mange fikk nok en tankevekker på hvor galt det kan gå om man tar noen dårlige valg. Dette var et veldig bra foredrag. Ronny står frem som åpen, ærlig, hyggelig og imøtekommende. Vi håper å kunne videreføre dette til andre lokasjoner også. Tusen takk

Wenche Moen

Kongsberg Maritime - AKAN utvalget

-Berører

Et verdiseminar skal i utgangspunktet berøre. Det gjorde ditt foredrag til fulle. Vi ble kjent med egne fordommer, et menneskes uventede valg, og det viktigste av alt, veien tilbake til livet. Takk for at du delte så raust med oss Ronny Rene.

Vidar Bøe

Idrettens Verdiseminar

-Stor formidlingsevne

Ronny Rene har gitt oss et høyaktuelt foredrag under årets Medical Workshop med temaet "Blålys og Kokain". Med sin åpenhet, direkthet og formidlingsevne greier han kunststykket å berøre alle i salen gang på gang

Agathe Hetland Lutsi

Equinor - Helse og arbeidsmiljø